Normal_6289

Donderdag is in Aalsmeer de prijs uitgereikt voor beste hbo/wo Studentcompany van Nederland. Vier studentenbedrijven hebben zich heel het jaar opgemaakt voor deze finale om zo de spreekwoordelijke kers op de taart in ontvangst te nemen.

Na een zenuwslopende finale is Bus Stop Bakery als beste uit de bus gekomen. Bus Stop Bakery stak volgens de jury met kop en schouders boven de concurrentie uit.

Bus Stop Bakery is een roze schoolbus die als rijdende bakkerij door Nederland tourt en unieke cup- en clubcakes verkoopt die zijn ontworpen door meesterpatissier Rudolph van Veen.

Tien procent van de opbrengst van elke cupcake gaat naar drie geselecteerde goede doelen: Bart de Graaff Foundation, Pink Ribbon en Villa Pardoes.
Op elke tourdag reizen tallentvolle opkomende artiesten van de Rockacademie met de bus mee om zo het eten van een cupcake tot een nog groter avontuur te maken!

Jong ondernemen stimuleert jonge ondernemers om een bedrijf te starten. Studenten krijgen op deze manier de kans om al hun goede creatieve ideeën uit te voeren en zo in de praktijk te ervaren hoe het is om eigen baas te zijn.

De jury bestond uit mensen uit de business die uitblinken in ondernemersschap en inmiddels hun strepen ruimschoots hebben verdiend. Naast de eer heeft Bus stop Bakery een plaats gewonnen in de Europese finale, die van 5 tot en met 8 juli wordt gehouden in Madrid.