Bron: Kidslabel

Een geboortecadeau is altijd leuk bedoeld, en dus kan je het gelukkig niet fout doen. Het is natuurlijk wel extra leuk als je met een origineel en mooi geboortecadeau op de kraamvisite verschijnt. Ben je geen kei is het verzinnen van een origineel cadeau? Geen zorgen! Heel veel mensen lopen hier tegenaan, en dat begrijpen de kersverse ouders ook maar al te goed. Ontdek alle inspirerende voorbeelden van geboortecadeaus die gegarandeerd goed worden ontvangen. 

Een kraampakket

Niet één knuffel of één slabbetje met originele tekst, maar een pakket gevuld met allerlei leuke cadeaus. En evenzo belangrijk: een pakket gevuld met praktische voorwerpen die vaker te gebruiken zijn. Origineel uitpakken tijdens de kraamvisite is een grote uitdaging, maar het kraampakket zal het altijd goed doen. Zorg ook voor een leuke verpakking, want dat zorgt dat de ouders direct verliefd raken op de buitenkant. Het kraampakket is een kraamcadeau dat het altijd goed zal doen, en dat je ook nog eens online kunt kopen. 

De korting bon is terug van weggeweest

Een korting bon die door de ouders vrij te besteden is bij een willekeurige winkel, of juist bij winkels die hebbedingetjes voor pasgeboren baby’s verkopen. Kan dat? Ja, absoluut! Je kunt desgewenst de korting bon nog combineren met een klein presentje, zodat je op het oog niet met lege handen aankomt. Er zijn echter altijd nog cadeaus die niet voorbijkomen op de kraamvisite, en waar de ouders toch behoefte aan hebben. Zij kunnen de korting bon gebruiken op het moment dat het hun uitkomt. Niet heel origineel, wel heel praktisch en met de beste bedoeling.

Kraamcadeau voor jongens 

Is er een jongensbaby geboren? Zo vader, zo zoon. Wat denk je dat de vader een leuk cadeau zou vinden? Misschien wel een voetbalshirtje van papa’s favoriete club of een stoere badjas. Stoere cadeaus met hippe kleuren. Ook een slabbetje met originele opdruk, bijvoorbeeld een bekende uitspraak van de vader, maakt het kraamcadeau voor jongens origineel en grappig.

Kraamcadeaus voor een meisje

Is de baby een meisje en wil je superschattig uit de hoek komen? Er zijn talloze leuke ideeen voor het meisje te vinden, en zelfs cadeaus die de ouders laten willen bewaren. Denk aan een armbandje, haarband of haarspeldjes. Leuke en praktische cadeaus voor de pasgeboren baby. De items krijgen een mooie plek in de herinneringsbox van de ouders. 

Tegeltje met eigen tekst

Tegeltje, tegeltje aan de wand… Een tegeltje voorzien van een originele tekst, die de ouders op de kinderkamer kunnen hangen. Je kunt een tegeltje volledig personaliseren, bijvoorbeeld door deze te voorzien van een kleine foto of korte tekst. Wil je een tegeltje maken en helemaal naar eigen wens invullen, zodat je de kersverse ouders écht kunt verrassen met een duurzaam cadeau voor aan de muur? Ga ervoor! 

Meer ideeën voor een geboortecadeau

We geven je graag meer tips voor een superleuk en origineel cadeau. Een verrassende binnenkomer voor tijdens de kraamvisite, en eentje waar je samen om kunt lachen. Ontdek het.  

Bron afbeelding: KidsLabel