Normal_afbeelding_2024-09-19_092618843

De wereld van vastgoed zit in de lift. Van grote bouwprojecten in wereldsteden zoals New York, Dubai of Shanghai tot duurzame ontwikkelingen in Nederland: de vastgoedsector biedt volop kansen voor jonge professionals. Er wordt wereldwijd miljarden geïnvesteerd in nieuwbouw en herontwikkeling van vastgoed.

Vastgoed is een van de snelst groeiende sectoren en biedt veel mogelijkheden voor jonge mensen die op zoek zijn naar een dynamische carrière. “Het is een veld waarin elke dag anders is. De ene dag werk je aan commerciële projecten, de andere dag begeleid je particulieren bij de aankoop van hun woning.”

Om in te spelen op deze groei, biedt EuroCollege Hogeschool nu een nieuwe opleiding aan: Vastgoed & Makelaardij. Deze specialisatie van de internationale business opleiding bereidt studenten voor op een carrière in de vastgoedsector. De opleiding combineert theorie met praktijk en biedt studenten de kans om aan realistische projecten te werken, begeleid door professionals uit het vak.

Met vastgoed dat wereldwijd booming is, speelt deze opleiding in op de toenemende vraag naar goed opgeleide vastgoedprofessionals. “Het is een veelzijdige sector waar ondernemerschap en resultaatgerichtheid centraal staan,” aldus EuroCollege.

wil je meer weten over de nieuwe opleiding? Kom dan langs op een van de open dagen!