Normal_retail-worker-explain-black-friday-rules-2023-11-27-04-55-11-utc

Koninklijke Jaarbeurs, bekend als organisator van de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT), heeft de onderwijsvakbeurs IPON overgenomen van Reshift Digital. Deze vakbeurs, die zich richt op educatieve technologie en al meer dan 15 jaar een centraal platform biedt voor het primair onderwijs (PO), voortgezet onderwijs (VO) en MBO, wordt nu onderdeel van Jaarbeurs’ groeiende onderwijsportfolio. Naast de fysieke vakbeurs omvat de overname ook het online kennisplatform IPON.nl, waarmee Jaarbeurs het hele jaar door meer dan 20.000 onderwijsprofessionals bereikt. Dit meldt de Jaarbeurs.

IPON staat bekend om zijn focus op onderwijsvernieuwing en de integratie van de nieuwste technologische toepassingen in het onderwijs. Herman Mantel, CCO van Koninklijke Jaarbeurs, benadrukt het belang van deze strategische uitbreiding: “Deze overname versterkt ons onderwijsportfolio aanzienlijk en sluit perfect aan bij onze ambitie om naast de NOT, ook de educatieve technologie sector prominent te bedienen.” Het online platform IPON.nl speelt een cruciale rol in het ondersteunen van onderwijsprofessionals met resources zoals whitepapers, webinars, en artikelen, alle gericht op het stimuleren van de digitale transformatie binnen het Nederlandse onderwijs.

Toekomstperspectieven en kansen

Voor Reshift Digital markeert de verkoop van IPON een belangrijke mijlpaal. Paul Molenaar, CEO en mede-eigenaar van Reshift, ziet grote kansen in de overname door Jaarbeurs: “We zijn trots op hoe we IPON hebben ontwikkeld tot een leidende vakbeurs voor onderwijsinnovatie. We vertrouwen erop dat Jaarbeurs het merk verder zal versterken en uitbouwen.”

Door: Nationale Onderwijsgids / Fleur Zomer