Normal_6913

DEN HAAG - Ondernemer en prins Maurits van Oranje maakt op 1 september 2011 in Theater Diligentia aan het Lange Voorhout te Den Haag, de winnaar bekend van de Studenten Ondernemersprijs.

Pia van Boven, oprichter van de Studenten Ondernemersprijs, vertelt dat de prins direct inging op het verzoek. "Het is belangrijk dat aansprekende ondernemers ons doel ondersteunen. Maurits van Oranje spreekt door zijn bijdrage heel concreet zijn support uit aan studerend ondernemend Nederland."

Maurits van Oranje zegt zelf hierover: "Ondernemerschap is van groot belang voor de BV Nederland, het is daarom heel goed dat dit soort initiatieven er zijn."

Van Oranje startte samen met zijn partner, Felix van der Houwen, het marketing-innovatiebureau The Source.

De Studenten Ondernemersprijs
In 2008 lanceerde ImpressiveGreenApple de Studenten Ondernemersprijs, die is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerende strijd. Er bestonden al diverse prijzen voor ondernemende studenten met een sterk businessplan.

De Studenten Ondernemersprijs heeft een eigen plek verworven door niet zo zeer het plan als wel de uitvoering te belonen en het getoonde ondernemerschap.

Bron: Nieuwsbank