Normal_7912

BAAMBRUGGE - Tijdens de eerste editie van de Food Inspiration Talent Day in het Evoluon mocht INCH de prestigieuze Allegro Awards uitreiken.

De Allegro Award is een onderscheiding voor pas afgestudeerden van erkende Hoge Hotelscholen, en wordt gegeven aan degenen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de studentenvereniging en de school. De prijzen werden overhandigd aan Nicolas Rey, Esther van Bellen, Mireille Kooke en Christiaan van Aemstel.

Winnaars 2011
Nicolas Rey van Hotelschool Breda kan omschreven worden als hardwerkend en proactief. Hij zette zich in voor de Career Club van de NHTV, de Koninklijke Horeca Nederland en INCH.

Esther van Bellen van Hotelschool Den Haag; een echte teamplayer en enthousiaste persoon die een belangrijke rol speelde als marketing- en communicatiestudent om de school op de beste manier te promoten.

Mireille Kooke was de eerste vrouwelijke voorzitter van de studentenvereniging Io Vivat. In deze functie was zij verantwoordelijk voor de grote verbouwing van de Sociëteit waarbij goed overleg met de Hotelschool in Leeuwarden van cruciaal belang was.

Christiaan van Aemstel is oprichter van een Heerendispuut van Studentenvereniging Comitas van Hotelschool Amsterdam en heeft een duidelijke ondernemende geest. Christiaan heeft zijn eigen bedrijf gestart op het gebied van promoties op Facebook.

Netwerk-inspiratie-event
Op de Food Inspiration Talent Day konden toekomstige, ambitieuze hospitalitymensen terecht voor een netwerk-inspiratie-event dat bestond uit 1.800 speeddate sessies met twaalf toonaangevende food service werkgevers. De speeddates omvatten een line-up van sprekers, real-life verhalen over carrière maken, een lunch, praktische workshops en een netwerkborrel. Er was plek voor 400 Young Professionals.

Over INCH
INCH is de Vereniging van Afgestudeerden van Erkende Hoge Hotelscholen. De circa 1.500 leden en donateurs bekleden managementfuncties (in de internationale) horeca en aanverwante bedrijfstakken, zoals de cateringsector, congresorganisaties, toerisme, (horeca-)toeleveranciers, (gezondheidszorg-)instellingen en zakelijke dienstverlening. De pay-off van INCH ‘Your network is just an inch away' geeft goed weer hoe toegankelijk de vereniging is.

© Nationale Onderwijsgids