Docent Pascal Cuijpers brengt vijfde boek uit: Alles van waarde is weergaloos!

Docent beeldende vorming Pascal Cuijpers heeft een nieuw boek uitgebracht. In ‘Alles van waarde is weergaloos! – Een (ver)andere)nde) blik op het onderwijs en onze maatschappij, in woord en tekening’ heeft Cuijpers zijn columns gebundeld. En het bijzondere is: zijn leerlingen maakten de illustraties bij de verhalen. 

Cuijpers is naast docent beeldende vorming ook columnist, voor onder meer de Nationale Onderwijsgids. Hij schrijft ook opiniestukken en gedichten voor diverse media en heeft zijn werken genomineerd zien worden voor De Gouden Pen en de Fons van Wieringen Prijs. Eerder schreef hij de boeken ‘Leraren hebben meer vakantie dan mensen die werken’, ‘Leraren zijn net echte mensen’, ‘Woordenwisseling’ en ‘Heeft u hier een cursus voor moeten volgen?’.

Bijzondere samenwerking

In ‘Alles van waarde is weergaloos’ is hij een bijzondere samenwerking met zijn leerlingen aangegaan, wat het een creatief en onderscheidend onderwijsboek maakt. Cuijpers gaat in op opvallende veranderingen, beslissingen en vernieuwingen in de onderwijssector. Het boek is interessant voor iedereen die ooit op school heeft gezeten en onderdeel is van de maatschappij.

Lezen? ‘Alles van waarde is weergaloos’ is te koop via deze link.

Door: Nationale Onderwijsgids