Op een school in de Amerikaanse staat New Hampshire heeft een 18-jarige jongen zichzelf geëlektrocuteerd door twee stroomkabels aan zijn tepels te bevestigen tijdens een wetenschapsles. Kyle Dubois dagvaardt nu zijn leraar Thomas Kelley, het schoolhoofd en de stad Dover. De leraar had hem immers niet gewaarschuwd dat zijn grapje gevaarlijk was.

Dubois zag sterretjes toen een collega-leerling op 11 maart de stekker in het contact duwde. De jongen moest naar het ziekenhuis met een hartstilstand, en liep permanente hersenschade op. Artsen moesten een gat in zijn schedel boren voor een apparaatje om de druk op zijn brein in het oog te houden. De jongen verliet het ziekenhuis op 16 maart, zo schrijft de Daily Mail.

Uitdaging
Volgens de aanklacht wist de leraar wat de leerlingen aan het uitspoken waren, en een leerling beweert zelfs dat Kelley Dubois uitdaagde de boel aan te sluiten op zijn tepels in ruil voor een frisdrankje. Verschillende jongeren bevestigen dat de leerkracht betrokken was bij het incident, maar Dubois zelf beweert nu vreemd genoeg dat niet de leerkracht maar een klasgenoot hem had uitgedaagd.

Kelley nam een maand na het incident ontslag en weigert commentaar.