Zwemschool De Winter Sport doet niet aan wachtlijsten

Zwemschool De Winter Sport opent haar deuren in Huizen, in het zwembad van Rebel Sport. De zwemschool staat bekend om haar kleinschalige aanpak met persoonlijke aandacht. Elk kind leert op zijn eigen tempo zwemmen. Uniek aan De Winter Sport is de combinatie van een gestructureerd lesprogramma, een snelle doorstroom zonder wachtlijst, en de mogelijkheid om wekelijks af te zwemmen. Dat meldt Shiva de Winter. 

Naast het feit dat kinderen zonder wachttijd kunnen starten, biedt De Winter Sport ook de mogelijkheid om wekelijks af te zwemmen. Dit unieke concept zorgt ervoor dat kinderen hun zwemdiploma kunnen halen zodra ze daar klaar voor zijn. Ze hoeven dus niet te wachten op de traditionele afzwemdata. Dit zorgt voor een continue motivatie en een efficiënte weg naar het behalen van de zwemdiploma’s.

Kleine groepen voor zwemles 

De zwemlessen bij De Winter Sport worden gegeven in kleine groepen van 1-op-5 of 2-op-8. Dit zorgt ervoor dat kinderen persoonlijke aandacht en begeliding op maat krijgen. Hierdoor kunnen kinderen op hun eigen tempo leren en krijgen ze de ondersteuning die ze nodig hebben om zich veilig en zelfverzekerd in het water te voelen.

Zwemlessen inhalen 

Door het creditsysteem kunnen ouders zwemlessen die gemist worden eenvoudig inhalen. Op die manier gaan er geen lessen verloren. Dit systeem biedt ouders de vrijheid om lessen te plannen rondom hun eigen schema, zonder dat dit ten koste gaat van de voortgang van hun kind.

Waterveiligheid 

Waterveiligheid is een kernwaarde bij De Winter Sport. Het lesprogramma is zo opgezet dat kinderen niet alleen leren zwemmen, maar ook vaardigheden ontwikkelen om zichzelf en anderen in noodsituaties te kunnen redden. Dit wordt versterkt door de samenwerking met de Nederlandse Stichting Water- en Zwemveiligheid (NSWZ) en andere partners. Zij dragen bij aan de hoge kwaliteit van het zwemonderwijs.

De zwemlessen bij De Winter Sport vinden plaats op verschillende dagen en tijden, waaronder maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag. Dankzij de ruime openingstijden en het flexibele inhaalsysteem kunnen ouders eenvoudig een geschikt moment vinden voor hun kind. Meer informatie is te vinden op deze website

Door: Nationale Onderwijsgids