Bijeenkomsten voor professionals over risicovol spelen in de kinderopvang

Professionals in de kinderopvangsector worden uitgenodigd om naar twee bijeenkomsten te komen in Den Helder. Team Sportservice Noordkop organiseert samen met GGD Hollands Noorden, Jong Leren Eten en JOGG bijeenkomsten over risicovol spelen. Dat meldt Regio Noordkop.

Pedagogisch medewerkers, locatieleiders, medewerkers van gastouderbureaus en gastouders in de Noordkop zijn van harte welkom om eraan deel te nemen. Er worden praktische stappen gezet naar een gezonde kinderopvang en ook wordt er aandacht besteedt aan risicovol spelen in een groene omgeving. Ambassadeur van de Gezonde Kinderopvang, Miranda Bron, zal inspiratie geven door middel van interactieve sessies. 

Professionals in de kinderopvang 

Professionals in de kinderopvang kunnen nu hun kennis uitbreiden, inspiratie opdoen en gelijk met de nieuw verkregen handvatten aan de slag. De bijeenkomsten vinden plaats op 2 oktober in De Helderse Vallei in Den Helder. Op 16 oktober is de bijeenkomst in Kindcentrum De Hoge ven in Warmenhuizen. Vanaf 18.45 zijn de deelnemers welkom, de bijeenkomsten startten om 19.00 uur.

Aanmelden is wel verplicht voor de gratis sessies. Op deze website vind je daarover meer informatie.

Door: Nationale Onderwijsgids / Femke van Arendonk