Leerlingen Seyster College mogen meedoen aan activiteiten Club Zeist

Leerlingen van het Seyster College in Zeist mogen meedoen aan de activiteiten van Club Zeist. De leerlingen mogen daar boksen, zingen en muziekinstrumenten bespelen om zo te kijken waar ze talent voor hebben. Dat meldt het AD.

De leerlingen leren op deze manier ontdekken waar hun interesses liggen. “Onze leerlingen weten vaak niet waar ze goed in zijn of wat ze leuk vinden om te doen”, aldus schooldirecteur Bianca Toebosch. Ze is dan ook enthousiast over wat Club Zeist allemaal te bieden heeft.

Cursussen 

Op de school voor praktijkonderwijs start Club Zeist dit jaar met de cursussen. Basisscholen in de regio kregen al bezoek van Club Zeist. Leerlingen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar mogen meedoen.

Ontbijten 

Leerlingen mogen naast boksen en zingen ook samen ontbijten. In de klas werd hen dit medegedeeld en de ouders kregen het nieuws te horen tijdens een ouderavond. Projectleider School en Omgeving Zeist, Chris Lassoij, zag dat de ouders dit een onwijs leuk idee vonden.

Wisseling van de wacht 

Na de herfstvakantie zullen de cursussen van Club Zeist wisselen, maar leerlingen mogen ook zelf leuke activiteiten aandragen.

Door: Nationale Onderwijsgids / Femke van Arendonk