Normal_5563

Van 1 tot en met 15 mei organiseert Twente Academy drie verschillende Bijspijker- en Eindexamenkampen op het campusterrein van de Universiteit Twente .

Tijdens deze kampen worden 120 vwo-scholieren uit het hele land door studenten van de Universiteit Twente optimaal voorbereid op hun eindexamens.

Per dag wordt er zeven uur bijgespijkerd in verschillende vakken die door de scholieren zelf zijn gekozen. Daarnaast worden de scholieren voorbereid met behulp van een eindexamensimulatie.

Naast het bijspijkeren is er voldoende tijd voor ontspanning en gezelligheid, met sport- en cultuurworkshops, een avondje naar de film of het verkennen van de Enschedese binnenstad.

Voor degenen die hun eindexamen niet halen zijn er op 18, 19 en 20 juni nog de Herexamen Bijlesdagen, ook hier worden scholieren zeven uur per dag bijgespijkerd. Zo dragen ook deze dagen bij aan het halen van het eindexamen van de scholier.

Daarnaast biedt Twente Academy een Online Leeromgeving, waar eindexamenuitleg en -oefeningen gratis te vinden zijn. Tijdens de examenperiodes zijn er 38.000 bezoekers te vinden die via internet hun eindexamens voorbereiden.

Voor een volledig overzicht van de activiteiten van Twente Academy, kijk op www.twenteacademy.nl.