PERSBERICHT

Amsterdam - De Onderwijs sector in Nederland stapt massaal de digitale wereld in. Voor alle scholen is een digitaal communicatieplatform opengesteld gebaseerd op het IP Businssmanager Education® concept.
Het voornemen is om dit jaar nog minstens 250 scholen de beschikking te geven over dit professionele communicatieplatform. Na verloop van tijd kan dit aantal nog worden uitgebreid naar 1.500.

In navolging van Microsoft® introduceert IsraPunt de IP Businessmanager Education®, een op OpenSource gebaseerde gratis VoIP telefonie oplossing.
IsraPunt is een zelfstandige dochteronderneming van KPN en is uw partner als het gaat om Telefonie & ICT totaaloplossingen.

"De IP Businessmanager Education® is gebaseerd op het OpenSource platform Asterisk, dat het bekendste en meest gebruikte OpenSource telefonieplatform ter wereld is." zegt Arno Jolink, Algemeen Directeur bij Israpunt. "Het platform dat wij aan de Educatieve Sector gratis ter beschikking willen stellen is minstens even veilig, flexibel en betrouwbaar als zijn merkgebonden varianten, maar biedt heel wat meer mogelijkheden. Het systeem is reclame- en spamvrij. Het is daarnaast ook te consulteren vanaf computers of via de mobiele telefoon.

Het grootste deel van de aanschafkosten van een telefoniesysteem zit in de licentiekosten. Voor de IP Businssmanager Education® berekenen wij geen licentie-, en activeringskosten. U betaalt alleen maar voor de toestellen en het installeren van de telefonieomgeving. In veel gevallen kunnen de bestaande telefoontoestellen worden overgenomen op het systeem.

Met het IP Businssmanager Education® systeem integreren wij ‘de nieuwe manier van communiceren' in het huidige onderwijs. Nieuwe vormen van communicatie, interactie en leren worden daarmee beschikbaar.
Koppelingen met andere platformen als Microsoft® OCS, Live@Edu, Active Directory, Novell Edirectory, Mobiele telefonie en VoiP Connect (SIP) zitten standaard in het systeem en zijn eenvoudig te realiseren.

Voor meer informatie en een demonstratie van de onbegrensde mogelijkheden kunt u terecht bij; IsraPunt BV, www.israpunt.nl of kijk op www.denieuwemaniervancommuniceren.nl