Op 4 november organiseert ZoWijs haar congres ‘Ik ben ZoWijs'. Kernthema is het mensbeeld en passie voor professionals die werken en leren in de gehandicaptenzorg. ZoWijs is de regionale samenwerking in Arnhem-Nijmegen tussen onderwijs en gehandicaptenzorg.

Veranderende maatschappij
Werken en leren levert medewerkers van de toekomst. Begeleiding en ondersteuning van verstandelijk en lichamelijk gehandicapten staan hierbij centraal. De maatschappij, organisaties in de gehandicaptenzorg en zeker de clienten vragen om medewerkers die kunnen werken en leren in een voortdurend veranderende maatschappij.

Nieuwste inzichten
'Het kan niet zo zijn dat je vraagt om vernieuwing en zelf niet mee verandert', aldus Roy van Dalm. Als hoofddocent van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) en social innovator daagt hij de deelnemers uit in een tafeldialoog in gesprek te zijn over passie en professionaliteit. De vraag is: wat is mijn passie en wat is mijn rol in mijn werk? Daarmaa wordt gestart met ‘ik ben ZoWijs'. Het delen van kennis en uitwisselen van ervaringen wordt doorgezet in de workshops.

Klik hier voor meer informatie.