De Bestuursbokaal voor het beste bestuursverslag in het primair onderwijs is toegekend aan salto, stichting voor algemeen toegankelijk onderwijs in Eindhoven. Salto is aangesloten bij VOS/ABB.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door Dyade, een administratiekantoor dat meer dan 450 schoolbesturen in het primair en voortgezet onderwijs ondersteunt. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Ridderzaal van kasteel Nyenrode is de Bestuursbokaal overhandigd door Wim Touw, voorzitter van de Werkgroep Nieuwe Richtlijnen Jaarverslaggeving Onderwijs.

Volgens de jury kenmerkt het jaarverslag van salto zich door bondigheid. Ook de vormgeving van het verslag sprak de jury aan. Het is 'een prachtig vormgegeven, handzaam boekje A5-formaat.', aldus de jury, die verder in het juryrapport vermeldt: 'Het is een goede zet dat op de linkerpagina van het bestuursverslag steeds één van de 24 salto-scholen in het zonnetje wordt gezet. Daaruit blijkt dat salto haar scholen heel belangrijk vindt en ze een primaire plaats in het bestuursverslag geeft. Uit het zeer duidelijk leesbaar en kwalitatief, correct en to-the-point bestuursverslag spreekt grote betrokkenheid van alle geledingen. De communicatie naar de stakeholders is zeer open.'

Salto was samen met Penta Primair te Grootegast en INOS uit Breda genomineerd voor deze prijs.