Aanmelden congresweek 'Gezond leven, leren en ontwikkelen' nu mogelijk

Van 6 t/m 13 november is de congresweek ‘Gezond leven, leren en ontwikkelen. Vanzelfsprekend!’ van Gezonde Kinderopvang en Gezonde School. Ben jij erbij in de Johan Cruijff ArenA en/of zien we jou online terug? Aanmelden is nu mogelijk voor de congresopening op 6 november én voor het online programma.    Dat meldt de Gezonde School. 

Op woensdagmiddag 6 november openen we samen de congresweek in de iconische Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Na een gezamenlijke aftrap in het stadion kun je inspirerende masterclasses volgen die aansluiten bij jouw interesses, over bijvoorbeeld stresspreventie en het ombuigen van weerstand naar draagvlak of de lijn van kinderopvang naar basisschool. En met zo’n sportieve locatie gaan we natuurlijk ook zelf aan de slag met leuke, gezonde activiteiten tijdens de pauze en borrel. Het belooft een gezellige middag te worden vol inspiratie, beweging en gezelligheid. 

Meer bewegen tijdens de schooldag 

Na de feestelijke fysieke opening gaat de congresweek digitaal verder van 7 tot en met 13 november. Tijdens deze dagen kun je kiezen uit een veelzijdig online programma, met voor ieder wat wils: van themagerichte webinars tot sessies die verschillende gezondheidsonderwerpen combineren. Leer bijvoorbeeld hoe je positief omgaat met opvallend gedrag of hoe je leerlingen meer kunt laten bewegen tijdens de schooldag? De eerste webinars staan al online, en in de komende weken wordt het programma uitgebreid. Je kunt zoveel webinars volgen als je wilt.

Bekijk het volledige programma van de congresweek hier en schrijf je direct in.

Door: Nationale Onderwijsgids