Mbo-intro keert terug in Bergen op Zoom, alle Curio-studenten welkom tijdens feest

In 2023 vond de allereerste mbo-intro plaats in Bergen op Zoom. Omdat dit een ongekend succes was, zal op donderdag 22 augustus de tweede editie plaatsvinden. Dat gebeurt in poppodium Gebouw-T. Mbo-studenten van verschillende Curio scholen in Bergen op Zoom zijn daarvoor uitgenodigd. De studenten mogen gratis naar binnen en de intro is alleen voor hen. Dat meldt de Bergen Op Zoomse Bode. 

De mbo-intro zorgt ervoor dat de eerstejaarsstudenten hun stad, school en medestudenten leren kennen. Na al deze kennismakingen is er dus een groot feest in poppodium Gebouw-T.

Line-up

De mbo-intro heeft daarvoor verschillende artiesten op de line-up staan. ADF Samski, een populaire rapper uit Rotterdam, komt langs. Net zoals lokale artiesten Fhonix en Quinten. QMusic – Het Foute Uur Live zal een uur lang de grootste foute hits draaien.

Gratis naar binnen 

Studenten van deelnemende mbo-scholen uit Bergen op Zoom mogen naar het feest. Niet alleen eerstejaars, maar alle leerjaren van Curio mogen gratis naar binnen. Studenten van de hotelschool, studio, techniek en technologie en mbo breed kunnen hun gratis ticket aanvragen via de website van Gebouw-T. Het feest begint om 19.30 uur en duurt tot 23.30 uur.

Door: Nationale Onderwijsgids / Femke van Arendonk