Mbo'ers van Aeres Velp verkennen vier dagen Parijs

Moe maar vol inspiratie zijn een twintigtal mbo-studenten uit het derde leerjaar van Aeres MBO Velp terug van een vierdaagse-excursie naar Parijs. De jongens en meiden van de opleiding Bloem, Styling & Design en Hovenier hebben gelogeerd in een hostel in Gare Du Nord samen met de drie vakdocenten. Dat meldt Aeres (V)MBO Velp. 

Zo zijn de Bloem- en Styling-studenten naar o.a de Arc de Triomphe, Paleis van Versailles, de Notre Dame, het Louvre museum, de Eifeltoren en het graf van Napoleon geweest. De hoveniers in opleiding gingen naar Grande Arche La Défense, Tuinen van Versailles en Marie Antoinette, nog veel meer tuinen en het terrein van het Olympisch dorp. 

De eerste avond heeft de hele groep samen een rondvaart over de Seine gemaakt om Parijs vanaf het water te bekijken. De tweede avond was er een lichttour per bus door de stad. Natuurlijk was er ook vrije tijd om in kleine groepjes bijvoorbeeld de Eifeltoren op te klimmen.

Start van het examenjaar 

Leuk om het examenjaar zo te beginnen en elkaar nog beter te leren kennen. Het is ook een trip die ze waarschijnlijk nooit meer gaan vergeten.

Door: Nationale Onderwijsgids