Congresweek over gezond leven, leren en ontwikkelen op school en kinderopvang

Op jonge leeftijd bewuste en gezonde keuzes leren maken; daar zetten we ons voor in! Hoe zorgen we ervoor dat een gezonde leefstijl in elke kinderopvangorganisatie en elke school vanzelfsprekend wordt? En wat kun jij doen om daaraan bij te dragen? Deze vragen en meer staan centraal tijdens de congresweek 'Gezond leven, leren en ontwikkelen. Vanzelfsprekend!' van 6 t/m 13 november 2024. Deze week wordt georganiseerd door Gezonde Kinderopvang en Gezonde School. 

De congresweek bestaat uit twee delen. Deze wordt afgetrapt in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam op woensdagmiddag 6 november (13.00 uur tot 17.00 uur). Tijdens deze middag ontmoet men collega’s en andere professionals die de gezondheid van kinderen en jongeren belangrijk vinden. Er zijn interessante sprekes en masterclasses. Van donderdag 7 november tot en met woensdag 13 november volgt het tweede deel van de congresweek met online webinars waarin je samen met experts de diepte ingaat.

Zet 6 november alvast in je agenda! Na de zomer volgt het inhoudelijke programma en de mogelijkheid om je aan te melden.

Door: Nationale Onderwijsgids