SPAR University lanceert nieuwe app

Er is een nieuwe SPAR University app gelanceerd. Elke student die de app gebruikt wordt nu nog meer getriggerd om de app vaker te openen. Op dit moment wordt de app door gebruikers gemiddeld 1 tot 2 keer peer week geopend. Het is de bedoeling dat dit 3 tot 4 keer per week gaat gebeuren. Dat meldt SPAR University.

Nieuwe gebruikers krijgen een gratis koffie van de SPAR. Voorheen was het vrij normaal dat app-gebruikers automatisch een spaarden voor een gratis kop koffie als ze in de buurt van een winkel kwamen. De activatie voor een kop gratis koffie werkt op donderdag 1 augustus alleen nog niet.

Weekacties 

Ook zijn er spelletjes te vinden in de app. Gebruikers kunnen met deze spelletjes gratis producten of kortingen op artikelen winnen. De ‘Next week’s deals’ is ook een nieuw onderdeel in de app. Studenten kunnen hier vanaf zaterdag 3 augustus weekacties voor de eerstvolgende week vinden. Naast de weekacties zijn er ook ‘Up for Grabs’. Iedere student kan elke dag uit vijf verschillende dagacties kiezen.

Door: Nationale Onderwijsgids / Femke van Arendonk