SVO-vakopleiding food, de mbo-vakopleider en trainer in de foodsector, heeft bekendgemaakt samen te gaan werken met de Horeca Academie. Door het samengaan van de beide organisaties versterkt SVO-vakopleiding food het aanbod aan goede opleidingen en innovatieve trainingen aan culinaire professionals. Dat meldt SVO.
“Waar wij al opleidingen en trainingen verzorgen op het gebied van de foodservice en het slagersvak, vormt de Horeca Academie een waardevolle aanvulling op ons opleidingsaanbod”, aldus Voorzitter van de Raad van Bestuur van SVO-vakopleiding food, Roeland Buijsse.
Innovatie en traditie hand in hand
Daar sluit de Horeca Academie zich bij aan. “Wij leveren maatwerk met particuliere koks- en managementopleidingen, Engelstalige vakcursussen en praktische trainingen zoals leermeesterschap. De SVO-vakopleiding food geeft onze organisatie de nodige stabiliteit. Daarbij gaan innovatie en traditie hand in hand”, zegt Antoine Defesche, directeur en mede-eigenaar van de Horeca Academie.
Door: Nationale Onderwijsgids / Femke van Arendonk